Tiger Woodsin vaimo haluaa 80 miljoonan talon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheiluhistorian suurimmasta seksiskandaalista on paisumassa myös ennennäkemättömän valtava eroriita, kun Tiger Woods ja hänen tuleva ex-vaimonsa Elin Nordegren riitelevät omaisuuden jaosta. Tuoreimpien tietojen mukaan ruotsalaissyntyisen vaimon vaatimukset ovat jälleen kasvaneet.

Amerikkalainen verkkojulkaisu Radar Online kertoo tänään saaneensa tietoonsa, että Elin vaatii saada haltuunsa yhden maailman arvokkaimmista kodeista, perheen 80 miljoonan dollarin arvoisen ökykartanon. Jupiter Islandin alueella sijaitseva valtava talokompleksi on vielä rakenteilla. Katso kuvat talosta tästä.

Talon hintakin kertoo sen, että missään osa-alueella ei ole säästelty. Peräti 3.000 neliön talosta löytyy muiden muassa suuri kuntosali happihuoneella ja kaikilla muillakin kuviteltavissa olevilla mukavuuksilla. Varta vasten Tigerin toiveiden mukaista taloa on rakennettu merenrantatontille jo vuosien ajan, mutta nyt näyttä siltä ettei hän pääsekään nauttimaan työn tuloksista itse. Hyvä puoli asiassa on kuitenkin se, että saatuaan talon Elin ja lapset jäävät todennäköisesti Yhdysvaltoihin sen sijaan että muuttaisivat Nordegrenin kotimaahan Ruotsiin.