Cheryl Cole lemmenlomalle uuden rakkaansa kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useaan kertaan viime aikoina äänestetty poptähti Cheryl Cole haki äskettäin avioeroa miehestään Ashley Colesta. Pian eropapereiden jättämisen jälkeen hän näyttäytyi ensimmäisen kerran uuden poikaystävänsä kanssa.

Nyt Cheryl ja tanssijana tunnettu Derek Hough ovat lehtitietojen mukaan suunnanneet yhteiselle lemmenlomalle salaiseen kohteeseen. Daily Mirror -lehti uutisoi kuitenkin tänään, että sen saamien tietojen mukaan julkkispari olisi parhaillaan Tansaniassa romanttisella lomalla.

Pari kuvattiin toissapäivänä samaan aikaan Lontoon Heathrow’n lentokentällä, mutta he pysyttelivät kuitenkin niin etäällä toisistaan, että yhteiskuvaan pariskuntaa ei saatu. Samalle lennolle kiirehtineet Cheryl ja Derek astelivat myös koneeseen eri aikaan. Lähtiessään Cherylin nähtiin halaavan henkilökohtaista avustajaansa, joka ei siis lähtenyt mukaan reissuun. Parhaillaan paparazzit yrittävät paikallistaa pariskunnan Tansaniasta.