American Pie -tähti jäi nolosti poliisin haaviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosittain lukuisat Hollywood-tähdet jäävät nolosti kiinni autolla ajamisesta päihteiden vaikutuksen alaisena. Tuomiot ovat vaihdelleet ehdollisesta jopa ehdottomaan vankeuteen. Tuorein kiinni jäänyt tähti on näyttelijä Chris Klein.

American Pie -elokuvien tähti Chris Klein jäi poliisin haaviin keskiviikkona, L.A. Now -julkaisu kertoi. Viranomaisten mukaan Klein pysäytettiin Los Angelesissa sijaitsevalla 101-moottoritiellä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kello 3.13. Pysäytyksen syynä oli epävarma ajotapa. Näyttelijälle suoritettiin paikan päällä testi, minkä jälkeen hänet pidätettiin.

Julkaisun saamien tietojen mukaan Kleinin ohjastama vuoden 1999 Chevrolet Blazer -auto kulki kolmen kaistan leveydeltä. Hänen promillemääränsä oli yli 2,0. Rattijuopumuksen raja on Kaliforniassa 0,8. Näyttelijä vapautettiin myöhemmin ilman takuita odottamaan oikeudenkäyntiä. Tähden kannalta oli onni onnettomuudessa, että hänen edellisestä rattijuopumuksestaan saama viiden vuoden ehdollinen tuomio päättyi tämän vuoden alussa.