Conan O’Brienin uralle yllättävä käänne

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin televisioisäntiin lukeutuva Conan O’Brien viettää parhaillaan sapattia televisiosta, sillä hänen lähtönsä NBC-kanavan The Tonight Show -ohjelmasta edellytti seitsemän kuukauden karenssin televisiosta. Hän aloittaa uuden ohjelman ruorissa marraskuussa.

Pohjois-Amerikassa pitkällä livekiertueella oleva Conan O’Brien aikoo seuraavaksi laajentaa uraansa myös levyttäväksi artistiksi – ja kaiken lisäksi vieläpä vinyylille levyttäväksi. People-lehden mukaan Conan oli viime torstaina Jack Whiten omistaman Third Man Records -yhtiön studiolla nauhoittamassa rockabilly-tyylistä soittosessiota, joka aiotaan julkaista vinyylilevynä.

– Se oli ehkä hauskinta mitä olen ikinä tehnyt showbisneksessä, hiestä märkä O’Brien kertoi keikallaan yleisölle ennen Twenty Flight Rock -kappaleen soittamista yhdessä Whiten kanssa.

Ajatus levyttämisestä kypsyi livekiertueen aikana, kun Conan on kiertänyt maata yhdessä studiobändinsä kanssa. Musiikilla on merkittävä osa kiertueen keikoilla. Jack White totesi edellä mainitulla keikalla Conanin olevan ”tuleva rockabilly-legenda”. Livekiertue jatkuu edelleen.