Demi Lovato vilautti peppuaan bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn teinitähtenä maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Demi Lovato erosi taannoin The Jonas Brothers -yhtyeen Joe Jonasista, kun Joe jätti hänet välittämällä tiedon erosta Demin isän kautta. Nyt nuori kaunotar nähdään bikineissä.

Demi Lovato on ikuistettu nauttimassa aurinkoisesta rantapäivästä mustiin bikineihin sonnustautuneena. Yhdysvalloissa on nyt noteerattu erityisesti kuva, jossa Lovato tuli vilauttaneeksi takamustaan uikkareita asetellessaan. Mitään intiimiä kuvissa ei kuitenkaan nähdä, joten näistä kuvista ei ole syntynyt Miley Cyrusin palajstuskuvan veroista skandaalia. Katso kuva tästä.

17-vuotias Demi Lovato, koko nimeltään Demetria Devonne Lovato, tunnetaan laulaja-lauluntekijänä ja näyttelijänä. Hän teki läpimurtonsa Disneyn elokuvassa Camp Rock ja on sittemmin nähty myös elokuvan jatko-osassa. Nuorempana koulukiusatun tähden syyskuussa 2008 julkaistu debyyttialbumi Don’t Forget oli menestys ja nousi Yhdysvaltojen albumistan kakkoseksi. Toinen albumi Here We Go Again menestyi vielä paremmin nousten listaykköseksi. Näyttelijäurallaan hänet on nähty sivuosassa esimerkiksi Greyn anatomia ja Pako-televisiosarjoissa.