He ovat Suomen Diilin uudet kilpailijat – mukana lentoemäntä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syksyllä MTV3-kanavalla alkavassa Diili-ohjelman Suomen versiossa Hangon-projektin toimitusjohtajan paikasta kamppailee neljätoista värikästä kilpailijaa. Ylituomarina ohjelmassa toimii Hjallis Harkimo, neuvonantajinaan Leena Harkimo ja Antti Seppinen.

Diilin kilpailijat esiteltiin nyt medialle Hangossa, kaupungissa, johon Hjallis Harkimo toteuttaa vuosikymmeniä kypsyneen unelmansa ja rakentaa uusia asuntoja sekä hotellin yhdelle Suomen kauneimmista paikoista. Harkimo hakee noin 70 miljoonan euron projektilleen toimitusjohtajaa. Tämän keskeisiin tehtäviin kuuluvat Hangon hankkeen päivittäisjohtaminen sekä myynti- ja markkinointitoimien johtaminen.

Toimitusjohtajan paikkaa haki 400 kandidaattia, joista peräti 80 prosenttia oli miehiä. Hakijoiden taso oli tänä vuonna korkeampi ja karsinta tiukempi kuin viimeksi. Ohjelmaan valittiin seitsemän naista ja seitsemän miestä. Tulevan tuotantokauden kilpailijat ovat seuraavat:

Nina Ekholm, tuoteryhmäpäällikkö / markkinointiSusanna Hillenbrand, projektipäällikköMira Kasslin, toimitusjohtaja / yrittäjäJouni Talvinen, aluemyyntipäällikköVille Saarikalle, kauppatieteiden ylioppilasJukka Siltasalmi, Property Portfolio ManagerTarja Salmi, myyntijohtajaTeemu Nuutinen, toimitusjohtaja / yrittäjäMichele Murphy-Isomäki, Account ExecutiveSusanna Ruotsalainen, Brand ManagerAli Berrebbah, myyntipäällikköSampo Kaulanen, kauppias / yrittäjäOuti Sundström, kauppatieteiden yo / lentoemäntäArttu Lipsonen, yrittäjä