Helena Christensen riisui yläosansa huolimattomasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin lukeutuva supermalli Helena Christensen poseerasi viime vuonna pitkästä aikaa lehtien sivuilla poseeratessaan alastomana Man About Town -tyylilehden sivuilla. Nyt sama meno jatkuu vuoden tauon jälkeen.

Upea 41-vuotias tanskalainen ei jää vartalollaan lainkaan jälkeen nuoremmista kollegoistaan. Parhaillaan kaunotar poseeraa Reebok-lenkkarimerkin mainoksessa pelkissä lenkkikengissä, eli käytännössä alastomana. Tällä viikolla hänet on kuvattu myös lomatunnelmissa, ja uima-altaalla hän riisui bikiniensä yläosan hieman huolimattomasti, joten paparazzien päivä oli pelastettu. Katso kuvat tästä.

Vuonna 1986 Miss Tanskaksi 18-vuotiaana valittu supermalli on edelleen fyysisesti varsin näyttävässä kunnossa. Missikruunun myötä Christensen oli mukana Miss Universum -kilpailuissa, josta hänet bongattiin malliuralle. Pian tämän jälkeen hän muutti Pariisiin. Yksi Helena Christensenin tunnetuimmista rooleista oli Chris Isaakin tunnetussa Wicked Gam -musiikkivideossa, jossa hän näytteli laulajan rakastajatarta.