Justin Bieberin näköinen nainen aiheutti poliisioperaation

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin teinitähtiin nykyisin lukeutuva Justin Bieber on ollut viime aikoina kovasti otsikoissa useammastakin syystä. Hänen omat taustavoimansa ovat huolissaan 16-vuotiaan pojan suhteesta 29-vuotiaaseen realitytähti Kim Kardashianiin.

Viime viikonloppuna Bieber nousi esille myös Marylandissa, Yhdysvalloissa, kun poliisit tekivät ratsian paikalliseen baariin saatuaan ilmoituksen, että Justin Bieber olisi siellä nauttimassa alkoholia. Amerikkalaisen TMZ-julkaisun mukaan poliisit rynnivät paikalle ja odottivat saavansa teinitähden kiinni itse teosta, mutta toisin kävi.

Mug And Mallet -nimiseen baariin päästyään viranomaiset nimittäin huomasivat, että paikalla ei ollutkaan teinitähti itse, vaan aivan hänen näköisensä nainen. Väärinkäsitys sattuu oivalliseen aikaan, sillä vain muutama viikko sitten Bieber oli mukana internetin suosituimpien naistähtien listalla.