Katy Perry otti vuvuzela-torven käyttöön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin Etelä-Afrikassa alkaneet jalkapallon MM-kilpailut ovat kohdanneet odottamattoman ongelman, joka aiheutuu stadioneilla käytettävistä tuhansista vuvuzela-torvista. Niiden ääni on pilannut katseluelämyksiä sadoilta miljoonilta katsojilta ja poikinut valtavan määrän valituksia katsojilta.

Nyt myös poptähti Katy Perry on innostunut villityksestä, sillä hän kannusti suosikkejaan vuvuzela-torvella ollessaan mukana James Corden’s World Cup Live Show -kisaohjelmassa yhdessä Idol-tuomari Simon Cowellin kanssa. Katso kuvat tästä. Tarina ei kerro miten Cowell suhtautui tähän ärsyttävään torveen, mutta ainakin hän itsekin kokeili sellaista.

BBC kertoi, että on mahdotonta suodattaa lähetyksestä pois ainoastaan vuvuzela-torvien ääniä vaikuttamatta samalla yleisön ääneen. Torvet ovat vakava ongelma myös paikan päällä stadionilla, sillä niiden metelin voimakkuus voi nousta jopa 130 desibeliin, joka voi aiheuttaa vakavia kuulovaurioita sekä pelaajille että katsojille. Kanava ei ole vielä päättänyt millaisiin toimenpiteisiin se ryhtyy ongelman ratkaisemiseksi.