Kim Kardashianin muodot käänsivät katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituimpiin teinitähtiin lukeutuva 16-vuotias Justin Bieber on viihtynyt viime aikoina yllättävän paljon 29-vuotiaan realityjulkkiksen Kim Kardashianin kanssa. Kerroimmekin eilen kuinka Justinin taustavoimat ovat jo huolestuneita siitä, että Kim viettelisi teinitähden.

Ystävyksillä on ikäeroa 13 vuotta, joten tässä tapauksessa Kimiä voidaan hyvällä syyllä nimittää puumaksi, joka saalistaa nuorempia miehiä. Parhaillaan Bieberin väki yrittää kuitenkin pitää muhkeasta takapuolestaan tunnetun tähden erossa laulajasta.

Nyt Kim Kardashian on poseerannut varsin muodokkaana ja teemaan liittyvässä bikiniasussa uima-altaalla. Katso kuvat tästä. Kim kuvattiin nimittäin nauttimassa aurinkoisesta vapaapäivästään Miamissa ”puumakuvioisiin” bikineihin sonnustautuneena. Neitokaisen ulkomuoto kääntää takuulla katseet minne hän bikineissä meneekin.