Nicole Scherzinger märkänä lehden kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täysin uuden kokoonpanonsa tässä kuussa esitelleen Pussycat Dolls -yhtyeen keulahahmona tunnettu Nicole Scherzinger oli kevään ajan mukana Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa Yhdysvalloissa. Hän oli kisan ennakkosuosikki, ja tumman kaunottaren menestys jatkui loppuun saakka.

Formulatähti Lewis Hamiltonin kanssa seurusteleva julkkiskaunotar on viime päivinä nähty jälleen keskimääräistä useammin näyttävissä kuvissa. Nyt hän on kuitenkin tehnyt pohjat Maxim-lehden kannessa ja sisäsivuilla, sillä lehden kuvissa Nicole poseeraa mahdollisesti seksikkäämpänä kuin koskaan aiemmin. Katso kuvat tästä.

Nicole Scherzingerin luotsaama Pussycat Dolls -popryhmä oli pitkään kriisissä, kun muiden jäsenten mielestä Nicole otti itselleen tanssiryhmässä liian suuren roolin. Tästä syystä ryhmä kärsi vakavasta jäsenkadosta, ja toukokuun lopussa Nicole esitteli kokonaan uuden kokoonpanon. Nykyisin hän on laulavan tanssiryhmänsä ainoa alkuperäisjäsen.

Nicole Scherzinger Maxim