Jessica Alba totuttua räväkämpänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba nähdään pian pitkästä aikaa valkokankaalla, kun hänen uusi The Killer Inside Me -elokuva saa ensi-iltansa. Pitkän äitiyslomansa jälkeen taas töihin palannut kaunotar ei ole kuitenkaan onnistunut poseeraamaan julkisuudessa aivan yhtä edukseen kuin aiemmin. Nyt tilanne on ilmeisesti muuttunut.

Jessica poseeraa nimittäin Genlux-nimisen lehden sivuilla todella näyttävissä kuvissa, eikä supertähteä ole edes tunnistaa kun otoksia verrataan hänen muihin viime aikaisiin kuviinsa. Lehdessä Alba nähdään totuttua räväkämpänä. Katso kuvat tästä.

Viime viikolla kerroimme myös kuinka Jessica Alba tullaan hakkaamaan seuraavassa elokuvassaan tunnistamattomaksi. Hän paljasti, että jopa omat työtoverit välttelivät häntä ettei heidän tarvinnut nähdä ”hakattua” Jessicaa pelottavassa maskissa.