Dita von Teese peppu pystyssä superrikkaan selässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Dita von Teese nousi alkuvuodesta otsikoihin esiinnyttyään Las Vegasissa rohkeassa burleskiesityksessä, jossa hän riisui itsensä alastomaksi ja suihkutteli näyttämöllä yleisön edessä.

Kyseessä oli Le Bain Noir -niminen esitys, joka ikuistettiin MGM Grand -kasinon The Crazy Horse Paris -showravintolassa ja noteerattiin viihdelehdissä ympäri maailmaa. Tällä kertaa Dita on kuvattu, kun miljardööri Richard Branson antoi hänelle kyytiä lentoyhtiönsä Virgin Atlanticin markkinointitilaisuudessa Las Vegasissa. Vauhdikas miljardööri nosti burleskitähden myös selkäänsä. Katso kuvat tästä. Tempauksella juhlittiin yhtiön Las Vegas – Lontoo -reitin kymmenvuotisjuhlaa.

37-vuotias Dita von Teese, oikealta nimeltään Heather Renee Teese, on tunnettu amerikkalainen burleskitaiteilija, joka on toiminut myös näyttelijänä, stripparina ja mallina. Viime vuosina von Teese on poseerannut useita kertoja myös Playboy-lehden sivuilla. Näyttelijäurallaan hänet on nähty muiden muassa elokuvissa Romancing Sara ja Matter of Trust. Hän oli naimisissa Marilyn Mansonin kanssa vuosina 2005 – 2006.