Miley Cyrus tatuoi korvansa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

17-vuotias teinitähti Miley Cyrus on parhaillaan valtavan kuvakohun keskiössä, kun julkkisbloggari Perez Hilton julkaisi kuvan, jossa neitokaisen hame paljasti vahingossa hänen alapäänsä intiimialueen. Miley ei ole itse kommentoinut tapausta lainkaan.

Eilen teinipoppari ikuistettiin Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentällä valkoiseen toppiin ja ruudulliseen kauluspaitaan pukeutuneena. Erikoista kuvissa oli kuitenkin lähinnä hänen korvanlehtensä, sillä otosten perusteella Miley on mahdollisesti tatuioinut oikeaan korvalehteensä sanan ”LOVE”. Katso kuvat tästä.

Vielä ei ole tietoa onko kyseinen tatuointi oikea vai tilapäinen. Joka tapauksessa se on kiihdyttänyt tähden vertailuja kollegaansa Britney Spearsiin, joka ajautui pari vuotta sitten pahoihin vaikeuksiin. Sitä ennen Spears vilautteli intiimialueitaan ahkerasti ja hankki lisää tatuointeja. Niiden lisäksi hän ajoi kaikki hiuksensa.