Tila Tequila esitteli rintavakoaan ylpeänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti Tila Tequila on tuorein osallistuja Celebrity Rehab -realityohjelmassa, jossa julkkistähdet hakevat apua riippuvuuksiinsa. Tila nähdään sarjan neljännellä kaudella, kun hän yrittää päästä eroon lääkeriippuvuudestaan.

Nyt realityneitokainen on ikuistettu lempipuuhassaan, eli paljastelemassa muotojaan paparazzeille. Tällä kertaa hän onnistui pitämään intiimit ruumiinosansa piilossa, mutta näytti nauttivan erityisen paljon etumuksnsa esittelemisestä. Katso kuvat tästä. Tequila kertoi realitykiinnityksestään äskettäin verkkosivuillaan ja sivalsi samalla Lindsay Lohania.

– Tiedän että olen erittäin fiksu tyttö kun pyöritän tällaista imperiumia vaikka en ole vielä edes 30-vuotias. Se on aikamoinen saavutus, ja nyt voin viimein myöntää että en voi käyttää reseptilääkkeitä joka päivä koko loppuelämäni ajan. En halua, että minusta tulee uusi Lindsay Lohan, joka huuhtoo vessanpöntöstä kaiken minkä on saavuttanut kovalla työllä, Tila Tequila kirjoitti.

28-vuotias Tila Tequila, oikealta nimeltään Thien Thanh Thi Nguyen, nähdään realitytähtenä myös Suomessa MTV-viihdekanavalla pyörivässä ohjelmassaan. Avoimesti biseksuaali Tequila oli kihloissa seurapiirijulkkis Casey Johnsonin kanssa. 30-vuotias Johnson & Johnson -jättiyhtiön perijätär kuoli kuitenkin yllättäen tammikuun alussa.