Anna Puu edelleen upeasti listaykkösenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Anna Puun toinen albumi Sahara jatkaa edelleen Suomen virallisen albumilistan ykkösenä. 26. toukokuuta julkaistu levy on ollut ykkösenä jo kolme viikkoa. Sahara komeilee tällä hetkellä myös iTunesin ykkösenä.

Lisäksi Anna Puu hallitsee myös Mid-price -listan ykkössijaa reilu vuosi sitten julkaistulla debyyttialbumillaan. Sahara-albumi on tehty saman tekijätiimin kanssa kuin ensimmäinenkin. Mukana olivat Jukka Immonen, Knipi ja Lasse Kurki. Levyn ensimmäinen single oli nimeltään Riko minut, ja toinen kesäinen single on Onnen viipaleet. Kappale on Knipin sävellys ja sanoista vastaa Heimo Hatakka.

Anna Puun ensimmäinen albumi on myynyt tähän päivään mennessä noin 71.000 kappaletta. Se nousi heti julkaisuviikolla viime vuoden huhtikuussa listaykköseksi ja pysytteli listalla lähes vuoden. Anna Puun samanniminen albumi palkittiin vuoden 2010 Emma-gaalassa Vuoden debyyttialbumina. Albumi sai myös Vuoden popalbumin palkinnon. Lisäksi Anna pokkasi myös Emmat Vuoden naissolistina ja Vuoden tulokkaana.