Katy Perryn minimekko paljasti sisältönsä keikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry pehmentelee parhaillaan viime viikkoista lausuntoaan, jossa hän vertasi Lady Gagan Alejandro-musiikkivideota koomikon pieruvitsiin. Samaan aikaan hänet kuvattiin ranskalaisen televisiokanavan haastattelussa turkoosissa minimekossa, joka paljasti hänen alushousunsa.

Nyt on selvinnyt, että samainen minimekko ei kyennyt pitämään sisältöään piilossa myöskään esiintymislavalla, sillä eturivissä päivystäneet kuvaajat ikuistivat poptähden hameenalusen pariinkin otteeseen. Katso kuvat tästä. Edellä mainittuun musiikkivideo-kohuun liittyen eilen Katy Perry ilmoitti arvostavansa Lady Gagan uskonnollista näkemystä huolimatta siitä, että se poikkeaa hänen omasta näkemyksestään.

– Viime aikoina olen nähnyt juttuja, jotka ovat sellaisia että itse en olisi niitä tehnyt. Tiedättehän esimerkiksi sellaisia, joissa Madonna oli ristillä. Ihmiset sanovat minua tekopyhäksi ihmiseksi ja ihmettelevät miksi voin sanoa noin ja silti laulaa I Kissed A Girl -kappalettani. Seksuaalisuus ja uskonnollisuus ovat kuitenkin kaksi täysin eri asiaa. Ne kiinnostavat ihmisiä kun ne laitetaan yhteen, Kary Perry kirjoitti ja korosti olevansa Lady Gagan fani.