Korn kutsuu bändit BP-boikottiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Metalliyhtye Korn, joka on myynyt yli 30 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti, ottaa kantaa BP öljy-yhtiön aiheuttamaan luonnonkatastrofiin boikotoimalla sen tuotteita. Yhtyeen kiertueen kulkuneuvoja ei tulla tankkaamaan kyseisen yhtiön asemilla kesän kiertueen aikana ja toivoo myös muiden kiertävien yhtyeiden liittyvän boikottiin.

– Kuvat katastrofialueelta ovat ikävää katsottavaa. Meidän täytyy tehdä oma osamme ja antaa BP-yhtiön tuntea nahoissaan myös seuraukset aiheuttamastaan katastrofista, yhtye kertoo tiedotteessaan.

– Tahdomme myös välittää viestin ja toivomuksen BP:n kaltaisille yhtiöille, että he ryhtyisivät ennaltaehkäisevään työhön. Mitä suurempi menetys ja rangaistus heille saadaan, sitä enemmän he tekevät torjuakseen tulevia katastrofeja.

Korn-yhtyeen jäsenet ovat lähtöisin Bakersfieldistä ja kaupunkia ympäröivät öljykentät. Myös yhtyeen uusimmalla videolla Oildale (Leave Me Alone) otetaan kantaa köyhyyteen, joka Bakersfieldin asukkaita vaivaa öljykentistä huolimatta.