Megan Fox seksikkäämpi kuin aikoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Megan Fox kihlautui pitkäaikaisen on-off -poikaystävänsä, näyttelijä Brian Austin Greenin, kanssa jo toistamiseen 1. kesäkuuta Havaijilla. Pariskunta hukkasi Meganin arvokkaan sormuksen heti rannalla tapahtuneen kosinnan jälkeen, eikä sormusta ole vieläkään ilmeisesti löydetty.

Kiireiltään Meganilla on ollut aikaa käväistä mallikuvauksissa, joiden tuloksena hänet nähdään nyt harvinaisen seksikkäissä kuvissa markkinoimassa Armaniin alusvaatteita. Katso kuvat tästä ja tästä. Aiemmin saman merkin mainoksissa on poseerannut muiden muassa Victoria Beckham.

Parhaillaan Megan Fox kuvaa Passion Play -nimistä elokuvaansa yhdessä Mickey Rourken kanssa. Elokuva nähdään leffateattereissa vasta myöhemmin, mutta pian kaunotar tähdittää Jonah Hex -elokuvaa yhdessä Josh Brolinin kanssa. Tällä viikolla Shia LeBeouf, Foxin vastanäyttelijä Transformers-elokuvissa, kertoi kaipaavansa kovasti tummaa kaunotarta.