Pipefestin esiintyjäkattaus on valmis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Vuokatti Pipefest järjestetään jo kymmenettä kertaa 29. – 31. heinäkuuta. Kolmipäiväisenä järjestettävä festivaali juhlii suomalaisen hiphop-kulttuurin voitokasta kulkua ja kokoaa urbaanin hiphop-kulttuurin edustajat Kainuun jylhiin vaaramaisemiin, Vuokatin rinteille.

Pipefestin ohjelmaa löytyy sekä päälavalta, teltta-alueen Rytmilavalta että Ala Katti klubilta. Aikaisempaa esiintyjälistaa täydentävät juuri uuden Meiltä puuttuu kaikki -levynsä julkaissut Kemmuru sekä Reivaa – biisillä hyvin radiosoittoaikaa saanut Timi Lexikon. Muita lisäyksiä ohjelmassa ovat Steen1, Teflon Brothers, Hannibal & Joku Roti Mafia, Solonen feat. Narcotic & Avaintekijät, Uniikki, Veljenpojat, sekä uudet nousevat artistit Bulle ja Flowboysfam.

Hiphop-festivaali Pipefest tarjoaa kävijöilleen kattavan kokonaisuuden hiphop-kulttuurin elementeistä. Ohjelmaan kuuluu niin rap, graffititaide, breakdance, dj:t kuin beatboxingkin. Teltta-alueen Rytmilavalla panostetaan nouseviin kykyihin ja kaikilla Pipefestin kävijöillä on tänä vuonna mahdollisuus haastaa toisiaan battleihin rapin, tanssin ja beatboxingin saralla.

Pipefestin esiintyjälista on seuraava: Fintelligens, Jätkäjätkät, Kemmuru, Paleface, Cheek + livebändi, Koivuniemenherrat, Steen1, Prop Dylan (SWE), Redrama, Brädi, Teflon Brothers, Olli Pa & funksons, Petri Nygård, Timi Lexikon, OG Ikonen, Solonen feat. Narcotic&Avaintekijät, Uniikki, Pyhimys & Medium, Ritarikunta, Hannibal & Joku Roti Mafia,Veljenpojat, Bulle, Flowboysfam.