Potter-tähti yllätti hiphop-artistina – lapset peittivät korvansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime lauantaina Harry Potter -elokuvasarjan historiassa käännettiin uusi lehti, kun viimeisenkin Potter-leffan kuvaukset saatiin päätökseen ja samalla lähes kymmenen vuoden urakka oli ohi. Nyt leffan tähdet suuntaavat tahoilleen jatkamaan uraansa.

Ron Weasleyn roolia menestyselokuvissa näytellyt Rupert Grint on nyt osoittanut ainakin yhden suunnan, jonne hänen uransa voisi olla menossa. Hänet nähtiin keskiviikkona uuden Harry Potter -teemapuiston avajaisissa, ja Grint yllätti yleisön varmasti perinpohjin nousemalla lavalle esittämään hiphop-kappaleen.

Floridassa sijaitsevan The Wizarding World Of Harry Potter -teemapuiston avajaisissa Grint nappasi mikrofonin ja ryhtyi esittämään yleisölle Beastie Boysin (You Gotta) Fight For Your Right (To Party) -klassikkokappaletta. Asiasta kertoneen The Sun -lehden mukaan erityisesti vanhempi yleisö piti esityksestä kovasti, mutta perheiden pienimmät peittivät korvansa kunnes esitys oli ohi. Potter-tähden kanssa lavalla olivat James ja Oliver Phelps, jotka näyttelevät Potter-elokuvissa veljeksiä Frediä ja Georgea.