Äiti paljasti: Michael Jacksonin lapset eristetty ulkomaailmasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä menehtyneen poptähti Michael Jacksonin kuoleman jälkipyykiä pestään edelleen Yhdysvalloissa, ja prosessi taitaa jatkua vielä pitkään. Hänen kolme lastaan asuvat nykyisin Jacksonin Katherine-äidin luona. Nyt äiti on antanut ensimmäisen haastattelunsa poikansa kuoleman jälkeen.

Katherine Jacksonin mukaan lapset kaipaavat isäänsä epätoivoisesti. Hän kertoi Daily Mirror -lehdelle myös lasten olevan eristettyinä ulkomaailmasta.

– Heillä ei ole lainkaan ystäviä. He eivät käy koulussa, vaan he saavat yksityisopetusta kotona. Tilanne tulee kuitenkin muuttumaan syyskuussa, kun heidän on määrä aloittaa yksityiskoulu.

Äiti kertoi myös, että lapset kuuntelevat kotonaan tuntikausia isänsä musiikkia, ja että Paris-tytär on muuttanut oman huoneensa isänsä muistohuoneeksi, vaikka Katherine olisi halunnut huoneeseen esimerkiksi ballerinojen tai kukkien kuvia. Paris täytti seinät kuitenkin isänsä kuvilla. Pojat Prince ja Blanket mainitsevat usein haluavansa tehdä isänsä ylpeäksi heistä.