Katy Perry näyttävässä mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry vertasi äskettäin Lady Gagan Alejandro-musiikkivideota koomikon pieruvitsiin. Samaan aikaan hänet kuvattiin ranskalaisen televisiokanavan haastattelussa turkoosissa minimekossa, joka paljasti hänen alushousunsa.

Nyt Perry on esiintynyt jälleen julkisuudessa Much Music Video Awards -gaalassa niin ikään varsin paljastavassa mekossa, mutta tällä kertaa mekko ei paljastanut ylimääräistä. Siitä huolimatta se ei jättänyt juurikaan arvailujen varaa hänen muodoistaan, sillä mekko oli kireä kuin kelmu. Katso kuvat tästä.

Taannoisen Lady Gaga -kohun yhteydessä Perry ilmaisi myös oman kantansa seksuaalisuudesta ja uskonnollisuudesta.

– Ihmiset sanovat minua tekopyhäksi ihmiseksi ja ihmettelevät miksi voin sanoa noin ja silti laulaa I Kissed A Girl -kappalettani. Seksuaalisuus ja uskonnollisuus ovat kuitenkin kaksi täysin eri asiaa. Ne kiinnostavat ihmisiä kun ne laitetaan yhteen, Kary Perry kirjoitti ja korosti olevansa Lady Gagan fani.