Jessica Alban löysä paita paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba nähdään pian pitkästä aikaa valkokankaalla, kun hänen uusi The Killer Inside Me -elokuvansa saa ensi-iltansa. Pitkään lähinnä perheeseensä keskittynyt tähti on leffanm myötä aktivoitunut myös julkisuudessa.

Genlux-nimisen lehden sivuilla parhaillaan poseeraava kaunotar on nähty myös monissa julkkisjuhlissa. Nyt Jessica on kuvattu lentokentällä lapsensa Honor Marien kanssa. Alba oli pukeutunut löysään valkoiseen paitaan, joka paljasti sisältönsä neitokaisen kyykistellessä turvatarkastuksessa. Katso kuvat tästä.

Viime viikolla Jessica kuvattiin shoppailemassa Beverly Hillsissä. Ostoslistalla oli muiden muassa pieni ilmastointilaite. Jessica Alba tullaan hakkaamaan seuraavassa elokuvassaan tunnistamattomaksi. Hän paljasti taannoin haastattelussa, että jopa omat työtoverit välttelivät häntä ettei heidän tarvinnut nähdä ”hakattua” Jessicaa pelottavassa maskissa.