Tältä Katy Perry näytti ennen onnettomuuttaan – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme tänään kuinka huippusuosittu poptähti Katy Perry kiidätettiin viime sunnuntaina sairaalaan kaaduttuaan Torontossa järjestetyissä julkkisjuhllissa. Tapaturman sattuessa hän oli monien muiden julkkisten kanssa mukana Much Music Awards -gaalan jatkojuhlissa.

Nyt verkossa on julkaistu kuvia, joissa Katy Perry nähdään esiintymässä Much Music Awards -gaalassa hetkeä ennen onnettomuuttaan. Poptähden esiintymisasuna oli erittäin tiukka valkoinen mekko, joka oli koristeltu suklaahippukeksien kuvilla. Katso kuvat tästä.

Sairaalasta päästyään Katy Perry kertoi Twitter-blogissaan saaneensa sairaalassa peräti 17 tikkiä haavaansa ja vitsaili lisäksi sillä, että hänen tanssikuvioilleen ei saa muutamaan päivään nauraa. Lisäksi hän kehotti fanejaan tanssimaan keikoilla hänen puolestaan.