Katy Perry lipsautti – meni jo salaa naimisiin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Rihanna lipsautti alkuvuodesta vahingossa, että hänen hyvä ystävänsä Katy Perry on menossa naimisiin vielä tämän vuoden aikana kihlattunsa Russell Bramdin kanssa. Perry itsekin vahvisti pian tiedot.

Nyt tilanteesta on saatu uusia epäilyttäviä tietoja. Julkkisparin avioitumisen ajankohdasta ei ole nimittäin vielä kerrottu julkisuuteen, mutta nyt Katy Perry on mahdollisesti puhunut ohi suunsa. Hän lipsautti haastattelussa yllättäen olevansa jo nyt naimisissa Brandin kanssa.

– Elämä ei ole koskaan tylsää hänen kanssaan. Siksi menin hänen kanssaan naimisiin, Katy Perry totesi Graham Nortonin haastattelussa.

Yleisö tyrmistyi paljastuksesta ja asiasta uutisoineen Daily Mail -lehden mukaan haukkoi suorastaan henkeään. Tämän huomattuaan poptähti korjasi pikaisesti sanomisiaan.

– Siis siksi olen menossa hänen kanssaan naimisiin, Perry totesi heti perään.

Tämän enempää Katy ei suostunut asiaa kommentoimaan, mutta myönsi kuitenkin Russellin äidin olevan hänen anoppinsa. Myös Russell Brand nimitti jo aiemmin Perryä vaimokseen. Tässä valossa ei liene ihme, että parin epäillään avioituneen salaa kaikessa hiljaisuudessa.