Jessica Alba löysi jälleen seksikkyytensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba nähdään pian pitkästä aikaa valkokankaalla, kun hänen uusi The Killer Inside Me -elokuvansa saa ensi-iltansa. Pitkään lähinnä perheeseensä keskittynyt tähti on leffanm myötä aktivoitunut myös julkisuudessa.

Genlux-nimisen lehden sivuilla parhaillaan poseeraava kaunotar on nähty myös monissa julkkisjuhlissa, mutta niitä enemmän siviilissä yhdessä lapsensa Honor Marien kanssa. Kovin seksikkäissä asuissa äitiä ei ole nähty, mutta leffan ensi-iltajuhlien myötä tilanne muuttui. Nyt Jessica poseerasi punaisella matolla jälleen yhtä seksikkäänä kuin ennen perheenlisäystään. Katso kuvat tästä.

Taannoin Jessica kuvattiin shoppailemassa Beverly Hillsissä. Ostoslistalla oli muiden muassa pieni ilmastointilaite. Jessica Alba tullaan hakkaamaan seuraavassa elokuvassaan tunnistamattomaksi. Hän paljasti taannoin haastattelussa, että jopa omat työtoverit välttelivät häntä ettei heidän tarvinnut nähdä ”hakattua” Jessicaa pelottavassa maskissa.