Katy Perry pukeutui liian kireään mekkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on ollut viime päivinä runsaasti otsikoissa muiden muassa Much Music Awards -gaalassa viime sunnuntaina sattuneen tapaturmansa ja epäillyn naimisiin menonsa merkeissä. Ensin mainitun gaalaillan tuloksena Perryyn ommeltiin lopulta sairaalassa peräti 17 tikkiä.

Poptähti poseeraa parhaillaan Esquire-lehdessä rohkeasti yläosattomissa, vain kädet rintojensa peittona. Jutun otsikkona on ”liian kuuma käsiteltäväksi”. Toissapäivänä Katy kuvattiin saapumassa pariisilaisen radioaseman haastatteluun värikkääseen mekkoon pukeutuneena. Asun koko oli kuitenkin mennyt ilmeisesti hieman pieleen suhteessa tähden kuppikokoon, sillä asun yläosa kiristi silminnähden. Katso kuvat tästä.

Katy Perry vahvisti taannoin aikovansa naimisiin kihlattunsa Russell Brandin kanssa vielä tämän vuoden puolella. Äskettäin hän kuitenkin ihmetytti televisio-ohjelman toimittajaa ja yleisöä lipsauttaessaan olevansa jo naimisissa. Yllättyneet reaktiot huomattuaan supertähti kiirehti korjaamaan tarkoittaneensa, että Russellista on vasta tulossa hänen aviomiehensä. Lipsahduksesta johtuen parin epäillään nyt avioituneen kaikessa hiljaisuudessa jo aiemmin.