Madonnan Lourdes-tytär julkaisi kuvansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on totuttanut 13-vuotiasta Lourdes-tytärtään, eli Lolaa, jo pidemmän aikaa julkisuuteen ja julkkismaailmaan, sillä äiti ja tytär ovat osallistuneet erilaisiin julkkistapahtumiin viime vuosina useita kertoja yhdessä. Lisäksi Lourdes on ehtinyt lyhyellä julkisella urallaan toimia muotisuunnittelijana.

Äskettäin saksalaisen Quality-lehden kansikuvatyttönä poseerannut Lourdes on nyt ryhtynyt kirjoittamaan omaa blogia Material World -mallistonsa sivuille. Ensimmäisessä kirjoituksessaan nuori neiti julkaisi kuvan itsestään ja kertoi pitävänsä kasari-lookista ja saavansa ryhtyä värjäämään hiuksiaan täyttäessään lokakuussa 14 vuotta. Katso kuva alta.

Viime aikoina Madonnan on kerrottu ohjaavan tytärtään näyttelijäuralle, sillä hänet on jo hyväksytty maineikkaaseen newyorkilaiseen Manhattan School of Acting -näyttelijäkouluun, josta ovat julkisuuteen ponnistaneet muiden muassa Macaulay Culkin, Scarlett Johansson ja Sarah Jessica Parker. Muutama vuosi sitten tyttärelle tarjottiin ensimmäistä leffaroolia, mutta se oli Madonnan mielestä liian aikaista.

Lourdes blogi