Suurkonsertti sulkee Helsingin Rautatientorin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi viikon keskiviikkona 7. heinäkuuta Helsingin Rautatientorilla pidettävän suurkonsertin rakennustyöt alkavat tiistaina. Samalla Rautatientori sulkeutuu jalankulkijoilta. Konsertissa esiintyy maailman suosituimpiin hip-hop-artisteihin lukeutuvan Pitbull ja joukko muita tähtiä.

Paikalle odotetaan tuhansia kuulijoita, sillä Pitbullin edellinen konsertti Helsingissä myytiin loppuun alle tunnissa. Esiintymislava rakennetaan Rautatientorille Ateneumin puoleiseen päätyyn siten, että esiintymissuunta on Suomen Kansallisteatteria kohti. Lava on yli 20 metriä leveä, ja koko tori suljetaan yli kaksi kilometriä pitkällä aitauksella. Aleksis Kiven patsas suojataan aitauksella. Lisäksi Kansallisteatterin edustan portaat suljetaan yleiseltä kululta.

Tarkemmat ohjeet yleisölle ja tapahtuman kartta löytyvät osoitteesta www.pitbullhelsinki.com. Konsertin päätähti on Miamista kotoisin oleva Pitbull, joka tunnetaan erityisesti radiolistoja hallinneista I Know You Want Me, Hotel Room Service ja Shut It Down -kappaleistaan.