Katy Perry teinitähdestä: ”Tämä on paha tilanne!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

17-vuotias supersuosittu teinitähti Miley Cyrus on viimeisen parin vuoden aikana ollut lukuisia kertoja otsikoissa niin sanottujen herutuskuviensa ja liian seksikkäiden esiintymisasujensa merkeissä. Monet nettikeskustelijat ovat verranneet hänen käyttäytymistään Britney Spearsiin, joka muuttui pari vuotta sitten hetkessä hermoraunioksi.

Nyt myös poptähti Katy Perry on suostunut olemaan julkisesti samaa mieltä, sillä hän on kommentoinut Mileyn toimintaa Life & Style -lehden haastattelussa. Hän viittasi teinitähden seksikkääseen ja paljastavaan asuun, johon tämä oli taannoin pukeutunut Much Music Awards -tapahtumassa.

– Hyvä Jumalani, tyttöraukka… Hän on kuin uusi Britney Spears, ja tämä kaikki tapahtuu aivan silmiemme edessä. Hän on ehdottomasti matkalla Britneyn suuntaan. Tämä on ehkä vielä pahempaakin. Katsokaa nyt noita vaatteita. Tämä on paha tilanne, Katy Perry kommentoi nuorta kollegaansa.

Samaan aikaan Katy Perry itse poseeraa yläosattomissa Esquire-lehden kannessa.