Katy Perry pitää lehtiä pilkkanaan hääjutuilla: ”Hulluja väitteitä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna paljasti muutama kuukausi sitten vastaavansa hyvän ystävänsä Katy Perryn polttareista, ja samalla tuli tietoon myös laulajatähden hääsuunnitelmat. Katy Perry ja Russell Brand aikovat astella alttarille vielä tämän vuoden aikana.

Pari viikkoa sitten Katy lipsautti radiohaastattelussa että Russell olisi jo hänen aviomiehensä, mutta kiirehti pian perumaan puheensa. Nyt Katy on paljastanut, että hän ja Russell kehittelevät itse tarinoita medialle syötettäväksi. Pariskunta yrittää siten pitää häidensä todelliset tiedot salassa.

– Russell kehittelee hulluja tarinoita minusta ja häistä. Hän esimerkiksi väitti minun piereskelevän paljon, mutta todellisuudessa en ole tehnyt niin kertaakaan hänen läsnäollessaan. Myös minä keksin juttuja, Katy Perry kertoi Star-lehdelle.

– Olen kuullut hulluja väitteitä että menemme vihille lateksissa, alusvaatteisillaan ja spandexissa sekä Jaoanissa, Intiassa ja Thaimaassa. Rakastan tätä väärän informaation kaoottista sirkusta, koska häämme eivät kuulu kenellekään muulle kuin himisille, jotka olemme kutsuneet.

Viihdelehdissä onkin viime aikoina esiintynyt monenlaisia huikeitakin suunnitelmia, mutta ilmeisesti huhujen todenperäisyys on vähintäänkin kyseenalainen. Moni uskoo kuitenkin, että pariskunta astelee alttarille jossain eksoottisessa kohteessa, kuten Intiassa. Superjulkkisten häiden kutsuvierasjoukon uskotaan olevan hyvin rajallinen, mutta sitäkin arvovaltaisempi.