Katy Perryllä pahoja iho-ongelmia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka superjulkkis Victoria Beckham avautui haastattelussa kertomalla olevansa vain tavallinen ihminen ja kärsivänsä hulppeiden julkkisbileiden jälkeen krapulasta kuten kuka tahansa muukin ihminen.

Nyt myös poptähti Kary Perry on vuorostaan osoittanut olevansa vain tavallinen kuolevainen. Hänet ikuistettiin viikonloppuna meikittömänä poistuessaan kuntosalilta. Kuvia tarkemmin katsoessa Perryn kasvojen ihossa voidaan nähdä selviä iho-ongelmia. Katso kuvat tästä.

Nämäkin kuvat ovat osoitus siitä, että supertähdillä on samoja ongelmia kuin muillakin ihmisillä. Perry kertoi viime viikolla hänen ja tulevan aviomiehensä Russell Brandin keksivän kilpaa medioille toinen toistaan hurjempia huhuja, joiden leviämiselle he saavat sitten yhdessä nauraa. Samalla perättömät väitteet pitävät häiden todelliset suunnitelmat tehokkaasti salassa.