Katy Perry läpimärissä alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on kuvattu urallaan lukuisia kertoja seksikkäissä asuissa niin keikoillaan kuin keikkalavojen ulkopuolellakin. Nyt hän on säväyttänyt uuden musiikkivideonsa kuvauksissa.

Kyseessä oli Perryn uuden Teenage Dream -kappaleen musiikkivideon kuvaukset, jossa poptähti nähtiin pulahtamassa alusvaatteisillaan uima-altaaseen ja kastelemassa kuvausryhmän sieltä noustessaan. Hänen alusvaatteensa olivat kaiken lisäksi eri paria. Katso kuvat tästä.

Mukana kuvauksissa oli myös videon miestähtenä nähty nuori komistus Josh Kloss, joka pääsi kaiken lisäksi suutelemaan poptähteä altaassa. Paljastelu videokuvauksissa ei ole Perrylle vierasta, sillä taannoin hän keikisteli kameran edessä ilkosillaan California Gurls -kappaleensa videolla.