Katy Perry aikamoinen näky vesipuistossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on ollut viime päivinä kovasti otsikoissa, kun neitokainen vaikuttaa olevan varsin ehtiväistä sorttia. Viime viikolla hän kasteli kuvausryhmänsä videokuvauksissa ja alusvaatteisillaan, ja viikonlopuksi neitokainen ehti jo Bahamalle.

Bahamalla Atlantis-jättihotellissa esiintynyt Katy Perry ehti samalla viettää myös hetken vapaa-aikaa, jolloin hän suuntasi seurueineen hotellialueen massiiviseen vesipuistoon ilakoimaan. Poptähti oli luonnollisesti pukeutunut bikineihin, jotka varmasti huomattiin. Katso kuvat tästä.

Viime viikolla laulaja kuvasi uuden Teenage Dream -kappaleensa musiikkivideota, ja kuvauksissa poptähti nähtiin pulahtamassa alusvaatteisillaan uima-altaaseen ja kastelemassa kuvausryhmän sieltä noustessaan. Hänen alusvaatteensa olivat kaiken lisäksi eri paria. Mukana kuvauksissa oli myös videon miestähtenä nähty nuori komistus Josh Kloss, joka pääsi kaiken lisäksi suutelemaan poptähteä altaassa.