Lindsayn pikkusisko riisui rintaliivinsä protestina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lindsay Lohan marssitettiin tänään kaltereiden taakse Yhdysvalloissa. Hänen vapauttamisekseen on järjestetty erityisesti amerikkalaisten fanien toimesta muutamia mielenilmauksia, ja Suomessa esimerkiksi BB-Niko Saarinen on nimittänyt tapausta oikeusmurhaksi.

Nyt myös Lindsayn pikkusisko Ali Lohan on ilmoittanut tukevansa vankilassa kolmen kuukauden tuomiotaan suorittavaa isosiskoaan. Hänen tyylinsä on tosin varsin näyttävä, sillä Ali lupasi kieltäytyä rintaliivien käyttämisestä kunnes sisko pääsee vankilasta. Hän pani tempauksensa heti täytäntöön ja näyttäytyi rintaliivittömänä paparazzeille. Katso kuvat tästä.

– Kun koemme kovia aikoja, me Lohanit riisumme rintaliivimme ja vilauttelemme määrätietoisuuden kahta palloamme. Liivittömät rintamme näyttävät maailmalle, että emme koskaan alistu, Ali Lohan kirjoitti tänä aamuna.