Kim Kardashianin takamus verhottiin bikineihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpien julkkisnaisten joukkoon lukeutuva Kim Kardashian nousi aikoinaan täydestä tuntemattomuudesta glamour-julkkikseksi muodokkaan takapuolensa ansiosta. Sittemmin hän on ollut otsikoissa myös muista syistä, mutta viime viikkoina viihdelehdistössä on palattu lähtöpisteeseen.

Tällä kertaa Kim Kardashian ja hänen 31-vuotias isosiskonsa Kourtney on kuvattu Miamin South Beahilla bikineissä. Kim on usein verhonnut alavartalonsa rannalla bikinien lisäksi myös erilaisilla huiveilla, mutta tällä kertaa sellaisia ei nähty. Kourtney pääsi puolestaan esittelemään raskauden jälkeen huimasti hoikentunutta vartaloaan, sillä hän synnytti esikoisensa joulukuussa. Katso kuvat tästä.

Massiivinen peppu nosti siis 29-vuotiaan Kimin alunperin lehtien sivuille, ja tumma kaunotar käytti tuolloin saamansa julkkisuuden pelimerkit harvinaisen hyvin. Sittemmin hän sai nimittäin oman realityohjelmansa ja äskettäin myös oman vahanukkensa Madame Tussaudin vahakabinettiin New Yorkissa. Kim onkin malliesimerkki siitä, että julkkistähdeksi voi nousta pienilläkin – tai ehkä tässä tapauksessa muodokkaillakin – ansioilla.