Madonnan kotibileet lähtivät käsistä – sai varoituksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähdetkään eivät saa käyttäytyä miljoonakodeissaan aivan miten tahtovat, vaikka omistaisivatkin asuntoja ympäri maailmaa ja vaikka rahaa olisi kymmeniä miljoonia. Tästä on tuoreimpana esimerkkinä poptähti Madonna, jonka kotibileet lähtivät hieman käsistä.

Supertähden kerrotaan ajautuneen ongelmiin Lontoon kodissaan järjestettyjen kotibileiden takia, sillä juhlivat ystävät aiheuttivat runsaasti melua naapureiden asuntoihin. Kaiken lisäksi bileiden äänekkyydestä ei voida syyttää ainoastaan Madonnaa, sillä hän ei ollut tapahtumahetkellä kotona vaan ulkomailla, Sunday Mail uutisoi.

Marylebonen alueela Lontoon keskustassa sijaitsevassa asunnossa juhlittiin iltapäivällä 27. kesäkuuta siinä määrin, että naapurit ilmoittivat asiasta viranomaisille, jotka saapuivat nopeasti paikalle toteamaan musiikin äänenvoimakkuuden olevan melkoinen. Asuntoon saakka he eivät menneet, vaan pudottivat varoituslapun asunnon postiluukusta. Sen jälkeen musiikki loppui. Nyt Madonna voi joutua maksamaan jopa 5.500 euron sakot, mikäli ongelmat jatkuvat.