Tällaista jälkeä Mel Gibsonin nyrkinisku teki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Mel Gibson voi joutua jopa vankilaan, mikäli hänet katsotaan syylliseksi ex-tyttöystävänsä törkeään pahoinpitelyyn. Viime viikolla asiantuntijat kertoivat epäilivänsä, että supertähti voisi kuitenkin selvitä pelkällä ehdollisella tuomiolla.

Samoihin aikoihin julkisuuteen vuoti kuva, jossa Gibsonin nyrkiniskujen tulos näkyy kaikessa karmeudessaan. Hammaslääkäri Ross Sheldonin ikuistamassa valokuvassa Oksana Grigorievan suussa näkyy katkennut hampaita. Nyt kuva on osa poliisin todistusaineistoa. Katso kuva tästä.

Grigorievalla on tallennettuna myös nauhoite puhelusta, jossa Mel Gibson myöntää pahoinpitelyn. Tuoreimpien tietojen mukaan nauhoitteen käyttö todisteena on kuitenkin vaakalaudalla, koska Gibson ei tiennyt puhelun nauhoittamisesta.