30-vuotias Jessica kauhistui: ”Hitto, löysin kasvoistani rypyn!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-näyttelijä ja laulaja Jessica Simpson on ollut viime aikoina kovasti otsikoissa nousseen elopainonsa ja sen myötä rehevämmäksi muuttuneiden muotojensa merkeissä. Hän on samalla kaikessa hiljaisuudessa seurustellut ukkomiehen kanssa jo puolentoista kuukauden ajan.

Jessica ja NFL-tähti Eric Johnson ikuistettiin taannoin palaamassa yhteiseltä lemmenlomalta, vaikka Johnson on virallisesti edelleen naimisissa toisen naisen kanssa. Pari tapasi kun yhteinen ystävä esitteli heidät Jessican kotibileissä. 30 vuotta äskettäin täyttänyt Jessica on nyt kauhistellut blogissaan ikääntymisen merkkejä.

– Nyt se on virallista! Olen 30-vuotias ja löysin kasvoistani rypyn. Hitto!!! Jessica kirjoitti Twitter-blogissaan.

Country-laulajana itsensä pääosin viime vuodet elättänyt Simpson nähdään parhaillaan Yhdysvalloissa The Price of Beauty -nimisessä realitysarjassa. Naisten ulkonäköpaineisiin keskittyvässä sarjassa Simpson kiertää ympäri maailmaa ottamassa selvää, mitä kaikkea naiset ovat valmiita ulkonnäkönsä eteen tekemään.