Teinikaunotar otti Botoxia: ”Halusi nuorekkaammaksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin pian nähtävän Glee-sarjan teini-ikäinen tähti Charice Pempengco on aiheuttanut hämmennystä viihdemaailmassa, kun plastiikkakirurgi on paljastanut hänen käyneen ottamassa kasvoihinsa Botoxia ja muita hoitoja.

Huippusuositun televisiosarjan 18-vuotias laulaja-näyttelijä on Yhdysvalloissa tunnettu televisiotähti, mutta kotimaassaan Filippiineillä hän on nykyisin todellinen supertähti. Julkkiksia hoitava amerikkalainen kauneuskirurgi paljasti Pempengcon ottaneen Botoxia ja lisäksi käyneen puolen tunnin ikääntymisen vaikutuksia estävässä hoidossa.

Vaihto-oppilasta hittisarjassa näyttelevän Pempengconin tiedottaja yritti ensin kiistää väitteet ja kertoi, että kyseessä olivat Botoxin sijaan lihaksia rentouttavat ruiskeet, koska teinitähden leuka oli tuolloin kipeä. Tätä selitystä ei ole kuitenkaan nielty lehdistössä, ja nyt hoidosta on julkaistu jo myös kuvamateriaalia ABC-kanavalla.