Nakukuvien takia eronnut opettajatar paljasteli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen opettaja Erica Chevillar nousi taannoin hetkeksi otsikoihin myös Yhdysvaltojen ulkopuolella poseerattuaan miestenlehti Playboyn sivulla bikineissä. Monet pitivät tempausta epäsopivana ja Erica joutuikin ottamaan lopputilin.

West Boca Ratonin lukiossa historiaa opettanut Chevillar joutui irtisanoutumaan, kun oppilaiden vanhemmat saivat tietää paljastavista kuvista, joihin hän oli päätynyt USA National Bikini Team -ryhmän mukana. Vanhempien mukaan kuvat hämmensivät oppilaita.

Erica Chevillar ei pahoitellut kuviaan, vaan kertoi olevansa ylpeä tyylikkäistä kuvista. Syyksi poseerauksille hän kertoi rahapulan. Sittemmin hän on poseerannut useita kertoja muiden muassa bikineissä lehdissä ja omalla verkkosivustollaan. Nyt Erica on kutsuttu mukaan julkkisjuhliin, joiden punaiselle matolle hän olisi kuitenkin voinut pukea ainakin rintaliivit ylleen. Katso kuvat tästä.