Hayden Panettiere jättää kameroiden edessä näyttelemisen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Heroes-televisiosarjasta alunperin tunnetuksi tullut Hayden Panettiere on viettänyt kesän ajan hiljaiseloa otsikoista. Ukrainalaisen nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkon kanssa nykyisin seurusteleva kaunotar muutti keväällä tyyliään ja on sittemmin nähty harvakseltaan julkkisjuhlissa.

Parhaillaan Scream 4 -elokuvaa kuvaava Hayden ikuistettiin viime viikolla kuitenkin parissakin tapahtumassa yhdessä julkkisystäviensä kanssa. Nyt hän on kertonut aikovansa jatkossa näytellä hieman toisenlaisissa ympyröissä. Hän vihjasi nimittäin jättävänsä kameroiden edessä näyttelemisen kokeillakseen teattereiden lavoja.

– Juuri nyt keskityn pääasiassa elokuviin. Haluan kuitenkin pysyä avoimena kaikelle tähän teollisuuteen liittyvään. Juuri nyt minulla on eräs näytelmä, jonka roolista olen kiinnostunut, mutta eihän sitä koskaan tiedä, Hayden Panettiere kertoi Access Hollywoodille.

Panettieren keväinen muodonmuutos oli jo toinen lyhyen ajan sisällä, sillä vain viikkoja aikaisemmin Hayden palasi takaisin blondilookiin muutaman kuukauden brunette-kauden jälkeen. Taannoin hän kertoi Us Magazinen haastattelussa inhoavansa sitä, että häntä kutsutaan söpöksi.