Jennifer Love Hewittin rintavako yllätti televisiokatsojat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin lakkautetusta Aavekuiskaaja-televisiosarjastakin tuttu näyttelijäkaunotar Jennifer Love Hewitt nähdään pian The Client List -nimisessä televisioelokuvassa. Parhaillaan hän markkinoi elokuvaa vierailemalla esimerkiksi keskusteluohjelmissa.

Nyt Jennifer on käynyt kertomassa leffastaan Jay Lenon nykyisin isännöimässä The Tonight Show -ohjelmassa. Näyttelijäkaunottaren asu sai varmasti monet iltakahvit väärään kurkkuun, sillä Jenniferillä oli yllään varsin avoinaisella etumuksella varustettu asu. Katso kuva tästä.

Viime viikolla Jennifer Love Hewitt paljasti, että hänen äitinsä ei pidä tyttären seksikkäistä rooleista. Äskettäin Jennifer kertoi Lopez Tonight -keskusteluohjelmassa varsin avoimesti alapäänsä erikoisesta koristelusta ja siitä kuinka se kimaltelee kuin discopallo. Viime kesänä Hewitt kertoi lehtihaastattelussa katuvansa sitä ettei nakuillut enempää nuorempana, sillä hänellä oli mielestään tuolloin upea vartalo, jota olisi kelvannut esitellä. Keväällä hän vihjasi suuntaavansa tulevaisuudessa teatterin lavalle Broadwaylle.