Jwoww poseerasi muodokkaana lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutun Jersey Shore -realityohjelman kolmannen tuotantokauden kuvausten olisi pitänyt alkaa viime viikonloppuna Jerseyn rannoilla, mutta sarjan hahmot menivät yllättäen lakkoon. Neuvottelut lakon selvittämiseksi ovat edelleen kesken.

Sarjan on määrä jatkua televisiossa 29. heinäkuuta, mutta nyt aikataulu on vaakalaudalla. Sarjan tähti Jwoww on kuitenkin ehtinyt muilta kiireiltään poseerata muhkeine muotoineen Maxim-lehden sivuilla pienissä bikineissä. Katso kuvat tästä.

Tuotantokausien välillä Jwoww, oikealta nimeltään Jenni Farley, keskittyi suunnittelemaan ja lanseeraamaan uuden Filthy Couture -nimisen vaatemallistonsa, joka esiteltiin pari viikkoa sitten Las Vegasissa. Sarjan kahden ensimmäisen tuotantokauden aikana Jwoww jäi selvästi kollegansa Snookin varjoon, mutta viime kuukausina hän on noussut Yhdysvalloissa sarjan seuratuimmaksi tähdeksi.