Kandall Jenner liian nuori bikinikuviin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin perhe on nykyisin otsikoissa päivittäin, ja viimeksi eilen kaksi heistä poseerasi paparazzikuvaajille rantavedessä bikineissä. Molemmat olivat kuitenkin kolmekymppisiä kaunottaria. Nyt perheestä ponnistaa malliuralle myös uusi tuttavuus.

14-vuotias Kendall Jenner on Kourtneyn, Khloenn ja Kimin siskopuoli ja hän hakee parhailaan siskojensa tavoin jalansijaa julkkismarkkinoilta. Nyt teini-ikäinen pikkusisko on saanut ensimmäisen mallisopimuksensa ja poseerannut samalla myös niukasti peittävissä bikinikuvissa. Katso kuvat tästä.

Wilhelmina Modeling Agency -toimiston kanssa sopimuksen tehnyt Kendall Jenner kuvattiin bikineissä rannalla ja isosisko Kim julkaisi Nick Saglimbenin ikuistamat valokuvat saman tien blogissaan ja kehui niitä upeiksi. Lisäksi Kim veikkkasi siskopuolensa valloittavan vielä maailman. Kendall poseeraa parhaillaan amerikkalaisen Forever 21 -vaatemerkin mainoksissa.