Madonnan alastonkuvista kuvakooste

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on viettänyt viime kuukaudet hiljaiseloa, sillä hänen Lourdes-tyttärensä on ollut äitiään enemmän otsikoissa monestakin syystä. Madonna yrittääkin parhaillaan pedata tyttärelleen uraa erityisesti muotimaailmassa mallina ja vaatesuunnittelijana.

Madonna on kuitenkin itse ehtinyt pitkällä ja monipuolisella urallaan olla otsikoissa monestakin syystä, eikä vähiten lukuisten alastonkuviensa merkeissä. Ennen läpimurtoaan hän nimittäin ansaitsi elantoaan alastonmallina, ja näitä valokuvia myytiin äskettäin huutokaupassa.

Räväkkä suosikkilaulaja on toki sittemminkin nakuillut sekä esiintynyt muuten paljastavissa asuissa niin keikoillaan kuin lehtien sivuillakin. Tämän lisäksi myös esimerkiksi paparazzit ovat kantaneet kortensa kekoon. Nyt supertähden rohkeimmista poseerauksista on koottu kuvagalleria. Katso kuvat tästä.