Brittany Murphyn aviomiehen kuolinsyy hämmentää – sama kuin vaimolla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime jouluna menehtyneen näyttelijä Brittany Murphyn aviomies Simon Monjack löydettiin taannoin kuolleena asunnostaan Hollywood Hillsin alueella. Löydön teki Murphyn äiti Sharon, joka löysi aikoinaan myös tyttärensä ruumiin samasta talosta.

Monjackin kuolinsyyksi arveltiin pian kuoleman jälkeen lääkkeiden yliannostusta, sillä ensihoitajien saapuessa Monjackin yöpöydällä oli useita lääkepurkkeja, joista osa oli tyhjiä. Nyt kuolinsyy on varmistunut, ja se on yllättäen täysin sama kuin Brittany Murphyllä.

Ruumiinavauksen ja laboratoriotulosten perusteella Monjackin todettiin kuolleen lääkemyrkytyksen, vakavan anemian ja keuhkokuumeen yhteisvaikutukseen, eli samalla tavoin kuin vaimonsa viisi kuukautta aiemmin. Pelkkään lääkemyrkytykseen aviomieskään ei siis menehtynyt, TMZ uutisoi.