96 kuvan kooste Katy Perryn paljastuskuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpien poptähtien joukkoon lukeutuva Katy Perry on ollut jo parin vuoden ajan myös yksi seuratuimmista viihdetähdistä. Tämä ei johdu kuitenkaan ensisijaisesti musiikista, vaan siitä että Perry osaa valloittaa paparazzit toisensa perään asuillaan ja poseerauksillaan.

Naimisiin vielä tämän vuoden aikana Russell Brandin kanssa aikova supertähti on viimeksi kuluneen viikon aikana ehtinyt poseerata paljastavissa asuissa niin julkkisjuhlissa kuin uima-altaassa Teenage Dream -musiikkivideonsa kuvauksissa ja vesipuistossa Bahamalla.

Nyt verkossa on julkaistu massiivinen 96 valokuvan kooste niille, jotka eivät ole vielä saaneet tarpeekseen Katyn paljastavista kuvista, joiden määrä lisääntyy keikka keikalta ja päivä päivältä. Katso kuvat tästä.