Julkkistähtien noloimmat pidätyskuvat listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman tähtiä pidätetään ainakin lehtitietojen mukaan varsin usein. Tuolloin heistä otetaan myös pidätyskuvia, joilla on tapana vuotaa hyvinkin nopeasti verkkoon ja lehtien sivuille.

Kameroiden edessä poseeraamaan tottuneetkaan supertähdet eivät kuitenkaan osaa aina olla edukseen, kun poliisiasemalla heidät asetetaan kameran eteen usein jopa hieman päihteiden vaikutuksen alaisena tai muuten pöllämystyneenä. Nyt amerikkalainen viihdejulkaisu on koonnut yhteen julkkistähtien noloimpia pidätyskuvia. Katso kuvat tästä.

Listalle on kelpuutettu kaksitoista nolointa pidätyskuvaa, ja mukana ovat muiden muassa missikaunotar Kumari Fulbright, musiikkituottaja Phil Spector, näyttelijät Nick Nolte, Rip Torn ja Lindsay Lohan sekä nyttemmin jo edesmenneet näyttelijä Gary Coleman ja soulin kummisetä James Brown.